Boeken van Harry Verhoeven:

“Reflecties van Geloof”

Bestelformulier

Ter gelegenheid van de grote zomertentoonstelling 2023 in de kooromgang van de Sint Jan te ‘s-Hertogenbosch, is er een publicatie verschenen over de geëxposeerde kunstwerken, die is samengesteld en geschreven door kunsthistoricus en museumconservator Peter Thoben uit Eindhoven. Het boek is voor 15 euro te bestellen via: studio@eyckehorst.nl

 

“De verwondering van het maken”

Bestelformulier

Naast zijn beeldende en ondernemende creatieve mogelijkheden is Harry Verhoeven ook een begenadigd auteur en columnist. In het omvangrijke boek ‘De verwondering van het maken’ schets hij de zorg dat er onvoldoende bewegingen op gang zijn te krijgen om een rijk cultureel erfgoed, zoals het ambachtelijk maken als onderdeel van arbeid en zingeving aan het bestaan, te beschermen of via het onderwijs in ere te herstellen. ‘Werken met plezier gaf en geeft een belangrijke meerwaarde aan het maatschappelijk manifesteren en persoonlijk welbehagen’, aldus Verhoeven. Zijn ruim 300 pagina’s tellende boek is een combinatie geworden van kijk- en leesplezier. Verhalend over de geschiedenis, afgewisseld door schitterend fotomateriaal en aangevuld met vak- en bouwtekeningen uit het verleden, maken de uitgave tot een kostbaar bezit voor al die mensen, jong en oud, die de handwerkberoepen een warm hart toedragen. Dit verzorgd uitgegeven, gebonden boek in oblong formaat en geschikt voor een breed publiek, is verkrijgbaar via het bestelformulier en kost € 20 (excl. BTW en verzendkosten).

“De kunst van kijken en maken”  (uitverkocht)

Ter gelegenheid van een grote overzichtsexpositie eind 2014 in het *techniekHuys te Veldhoven, hebben een drietal auteurs (Ivo Blanken, Chris Manders en Christian Timmers een ‘portret’ samengesteld van Harry Verhoeven. Naast een biografische beschrijving en een beschouwing over zijn kunst en het *techniekHuys, hebben een groot aantal personen uit zijn omgeving een bijdrage geleverd aan dat portret. Uiteraard ondersteunen veel foto’s zijn ontwikkeling als veelzijdig kunstenaar. Ook zijn er een aantal columns opgenomen die eerder zijn gepubliceerd in het landelijk dagblad de ‘Cobouw’.

Bestelformulier

De hieronder genoemde prijzen zijn excl. 9% BTW en verzend – en orderkosten (€ 7,50).
U kunt uw bestelling ook -op afspraak-  ophalen in Dommelen of Eersel.
Bestelt u meer dan 5 boeken? Dan is de prijs op aanvraag.

Ik wil graag het boek:

Levering (afhalen kan alleen op afspraak):