Beeldenroute Bergeijk en omgeving

Graag ontvangen we je in Cultuurhuis Bergeijk aan de Domineestraat in Bergeijk. Hier starten de fiets- en wandelroutes, vinden workshops plaats, kun je iets nuttigen en gebruik maken van het toilet. Vanaf daar wandel je in een enkele minuut naar het Mien Ruys Park, de centrale expositieplek. De auto kun je het beste parkeren op de parkeerplaatsen achter Cultuurhuis Bergeijk of bij Theater de Kattendans. De toegang tot Beeld & Beleving is gratis en wordt mogelijk gemaakt door bijdragen van diverse sponsors.

Een gratis audiotour – zeer geschikt voor blinden en slechtzienden – is in Cultuurhuis Bergeijk te downloaden. Deze mobiele app met ’triggerzones’ leidt je langs de vele beelden in het Mien Ruys Park. Per kunstwerk geven onze audio-angels Herma Godschalk, Anne Emans en Ton Munsters op belevingsvolle wijze uitleg over de vormentaal en ideeën van de kunstenaar.

GPX Track

De route is via deze link https://bit.ly/2UJ5eWS op route.nl te vinden. Of download hier de GPX track Beeld en Beleving. We bevelen wel aan met de fysieke fietroutekaart (af te halen bij Cultuurhuis Bergeijk) op pad te gaan omdat daarin alle informatie  over stoppunten en beeldenlocaties staat.